> M E N Y > D i s k o g r a f i  
Dream Evil - In The Night (Album 2010)
På detta tunga rockbands skiva medverkar jag med stråk på en låt. Nils-Petter Ankarblom arrangerade och jag spelade in och redigerade i Norumsgärdekällaren. "Studio Elevator Nobody" som jag kallar den studion... Anna sjöng in kör på samma låt...och vi la även ett optional operapålägg - som blev kvar i mix...jä.

Youtube
Spotify
Erik Grönwall - Erik Grönwall (Album 2009)
Idol-vinnaren 2009. Här spelar jag Hammond på ett par låtar, samt arrade å spelade in stråket på "The show must go on". Premiär för mig att jobba med "Stockholm strings" på denna låt. Inspelat en vecka före releasen. Crazy... :-)

Youtube
Spotify
Calle Kristiansson - Calle Kristiansson (Album 2009)
Calle kom 2:a i Idol 2009. Jag spelar Hammond på "Here I go again" proddad av Mårten Eriksson.

Youtube
Spotify
Kris Allen - Kris Allen (Album 2009)
Kris vann American Idol 2009 - och detta är hans debutalbum. Jag har arrat och spelat in stråket på "Let it rain" - som är skriven av Kris och låtens producent Tobias Karlsson. En kul detalj är att det är första gången jag och min kompis Johan Carlsson medverkar på samma CD-track..! :-)

Youtube
Spotify
Det bästa från Idol 2009:
Figge Boström har producerat detta album, och jag fick göra stråk på Karolinas "This is a mans world" och Erikas "About you now". Den senare i en VÄLDIGT skön version. Jä.

Youtube
Spotify
Sara Löfgen - Åt helvete för sent (Singel 2009)
Mårten & Lina Eriksson & Sussie Päivärinta skrev denna låt - och kom med i Melodifestivalen 2010. Efter att det bråkats om vem som skulle framföra låten så diskades den. Snabbt remixades den och gavs ut med Sara Löfgren. Jä.

Youtube
Spotify
Jennifer Paige & Nick Carter - Beautiful Lie (Singel 2009)
Här är en duett som Carl Falk har proddat. Jag har gjort stråk från sticket å framåt...under ganska stressade former... :-) Låten finns även med på nyreleasen av Jennifer Paiges Album "Best kept secret":


Youtube
Spotify
Arvingarna - Underbart (Album 2009)
Här har jag arrat å spelat in stråk på 6 låtar. På discodängan "Kärlek överallt" lämnade jag över arrangeringen till Nils-Petter Ankarblom. Låten/singeln "Livet är underbart" är med i Helena Bergströms film "Så olika".

Youtube
Spotify
Lillasyster - Jag är här nu (Singel 2009)
När Lillasyster skulle släppa denna låt som 2:a singel från sitt nya album frågade dom om jag kunde göra stråk. Det skulle gärna vara "mycke". Det tycker jag att det blev..! :-) "Jag är här nu" ger mig sköna Seal-vibbar - och stråket var GRYMT kul att göra! Paolo Lira har producerat å mixat.

Youtube
Spotify
Jimmy Wahlsteen - 181st songs (Album 2009)
Jimmy ville ha live stråk från sticket och ut på en av sina låtar. Jag gjorde en melodisk variant - och la till lite sköna rytmiska kvarter en vecka senare. Resultatet kan du höra på låten "Your favorite". Kul å få vara med på en så här "egen" akustisk skiva!

Youtube
Spotify
Jessica Andersson - Wake up (Album 2009)
Här har Stefan Brunzell proddat grymt fräscha versioner av 60:tals-låtar med skön genuinitet. Jag har t.ex fått göra livestråk på 7 av låtarna...och Wojteks saxspel är som vanligt grymt. Jä. Originallåten "Wake up" sprider glädje på Svensktoppen i P4. Bonustracket "Here you come again" är en balladversion som var med inne i filmen "Patrik 1,5". På den gjorde jag några stråklines.

Youtube
Spotify
Avatar - Avatar (Album 2009)
Bandet bad mig att göra stråk på två låtar - och spela piano på en. Jag avslutar faktiskt denna extremt HÅRDA platta med lite skönt piano...

Youtube
Spotify
Emilia - My world (Album 2009):
På detta album har jag lagt piano/rhodes/pad, samt arrat å spelat in stråk på låten "Luckily" åt producenten Figge Boström. Slick bag. Jä.

Youtube
Spotify
Niclas Wahlgren - Plommon (Album 2009)
Här har jag lagt piano & orgel på 5 låtar till producenten Mårten Eriksson. Låten "Du och jag nu" är även utgiven som singel.

Youtube
Spotify
Karolina Dahlman - Stupid (Singel 2009)
Här är en låt med schysst Nashville-sound - proddad av Mathias Venge. Jag spelar piano & orgel på denna dänga skriven av Jörgen Elofsson & Andreas Carlsson. Karolina var förut med i Lucy street - som ju hade många grymma refränger..!

Youtube
Spotify
Niclas Wahlgren - Plommon (Album 2009)
Här har jag lagt piano & orgel på typ 4 låtar till producenten Mårten Eriksson.

Youtube
Spotify
Dapony Bros - Har du glömt Dreijer (Singel 2009)
Dapony Bros e på gång med ett album - och här är första singeln, där låten "Vad dåligt vi mår" finns med. Charlie Storm har gjort den grymma prodden - och jag har arrat å spelat in disco-stråket i min förra studio i Högsbo.

Youtube
Spotify
Martin Gabriel - Mystery (Singel 2009)
Här är första singeln från Martins kommande album.

Youtube
Spotify
Jessica Andersson - Wake up (Singel 2009)
Detta är första singeln från Jessicas 60-talsalbum, proddat av Stefan Brunzell. Jag har lagt stråk på denna trevliga dänga... :-)

Youtube
Spotify
Erik Linder - Inifrån (Album 2009)
Talang-finalisten från TV4 har gjort en egen platta med svenska klassiker. Jag har gjort stråket på 3 låtar och spelar piano på "Tro" å wurre på "Ängeln i rummet". Figge Boström har producerat - med sina grymmar körer..! :-) Versionen av "Kom änglar" blev verkligen jättefin. "Tro" och "Ingen kan älska som vi" blev även släppta som singlar, och finns även med på Absolute Music 61:


Youtube
Spotify
Mikael Henkelman - "Varje dag är ett eget liv" (EP 2009)
Äntligen finns Mikael som solist på platta. Han har spelat in 6 låtar - varav jag har gjort stråk på 3. Arren e ganska "breda" å "stora" - gött.

Youtube
Spotify
Johan Palm - My antidote (Album 2009)
När Johan sökte IDOL kompade jag honom på slutaudition i Globen. Då sjöng han en Oasis-låt. Nu har jag arrat och spelat in stråk på två låtar på debutalbumet. Producerat av Peter Månsson.

> Youtube
Spotify
Darin - What if (Singel 2009)
På denna låt - som är utgiven tillsammans med www.friends.se - har jag arrat och spelat in stråket. Twin producerade. Sista modifieringen gjordes i källaren i Norumsgärde dagen före mix. Finns även med på följande skivor:

> Youtube
Spotify
Tommie Sewon - Sår i solen (Album 2009)
Här har jag lagt Wurlitzer på låten "Mod & Kärlek". Robban Ivansson producerade.

Youtube
Spotify
Rönninge Show Chorus - Top Secret (Album 2009)
Dom skönsjungande tjejerna har med några låtar live från Stjärnjul 2008 på denna skiva. Jä.

Youtube
Spotify
Hans Sahlin - Väntan (EP 2009)
Här spelar jag Piano/Wurre/Orgel på 3 låtar. Halloumi.

Youtube
Spotify
Gitarrbus 3 (2009)
Jag co-proddade 18 av låtarna till denna gitarrskola-CD tillsammans med Ulrik Lundström.

Youtube
Spotify
Kevin Borg - Street Lights (Singel 2009)
Här spelade jag in hackstråk till demo-versionen redan i somras. När det sen blev klart att Kevin skulle släppa Street Lights som singel så hottade vi upp det med lite additional stråklines och cello. Jag spelade även in körpålägg med min fru Anna här hemma i källaren. Producerad av Carl Falk. Bra låt!
Finns även med på Kevins album "The beginning" och Absolute music 60:

> Youtube
> Spotify
ELLA - Make Me-A-Star ft. Corey Andrew (Singel 2009)
Här har jag arrat och spelat in kör med Johanna Strömblad till denna Lettiska artist.

Youtube
Spotify
Mats Johanson - Hard fusion (2009)
På denna grymma gitarrists instrumentala album e jag med å spelar keys på 5 låtar. 6-8varsal e en av mina favoritlåtar i världen... :-)


Youtube
Spotify
Änglalåt - Änglar på semester (2009)
Barnskiva inspelad på Productionhouse i Örebro. Frippe producerade som vanligt. Allt livespelat utan midi. Kul!

Youtube
Spotify
Måns Zelmerlöw - Hope and glory (Singel 2009)
Denna låt spelade jag in i september - under Christer Sjögrens repetitioner på Tyrol. Sista volymåkningarna gjordes på X2000. Melodifestivalbidrag. FFinns även med på Måns album "MZW 2009", RixFM Festival 2009, Absolute Kidz 26, Absolute music 60 och Absolute 2009:> Youtube
Spotifyr
Anna Sahlene & Maria Haukaa Storeng - Killing me tenderly
(Singel 2009)
Detta stråk var det första som spelades in i Norumsgärde-källaren. Melodifestivalbidrag.

> Youtube
Spotifyr
Thorleifs - Sweet kissin' in the moonlight (Singel 2009)
Här spelar jag orgel och har dubbat upp Mårten Erikssons stråk. Jag satt även med på mixen av denna Schlager-rökare..! :-)

Finns även med på dessa album:


> Youtube
Spotify
Melodifestivalen 2009
I år har jag arrat och spelat in stråk på 3 bidrag:

Måns Zelmerlöw - "Hope and Glory"
Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - "Killing Me Tenderly"
Thorleifs - "Sweet Kissin' In The Moonlight"

På den sistnämnda spelar jag även orgel.Youtube
Spotify
Frida och Erik - What we are (2009)
På detta album har jag spelat in stråk på typ 4 låtar. Erik arrade. Faktiskt inspelad i min Apparat-studio för ett par år sedan...men den releasas alltså nu 2009. Bra låtar! Utgiven av CMC music.Youtube
Spotify
Linda Holberg - The woman in me (2009)
Denna platta la vi live-grunder på under 2 trevliga dagar på Tjörn - i Joakim Styréns studio. Mats Johanson har producerat detta album där jag spelar syntar.


Youtube
Spotify
Dansk Melodi Grandprix 2009
Har gjort stråkarret och stråkinspelningen på Trine Jepsens bidrag "I Never Fall in Love Again". Inspelad i Norumsgärde-källaren.


Youtube
Spotify
Svänzons - Favoriter genom tiderna (2008)
Här spelar jag alla keys på öppningsspåret "Du finns kvar i mina drömmar". Låten är skriven & proddad av Mårten Eriksson - och här kan man faktiskt känna igen vårt sound från Mårtens Hjältar..! :-)


Youtube
Spotify
Brandy - Human (Album 2008)
Hon e av mina favoriter från 90-talet - nu e jag med på hennes come-back-album; har gjort stråkarr/stråkinspelning på låten "True" åt RedOne. Glädje. Stråket är inspelat i Högsbo på min födelsedag (16 juni) faktiskt :-)


> Youtube
Spotify
Sanna Shirley Sonja - Our christmas (Album 2008)
Här har jag gjort stråk på "Another winter night" - en pampig nyskriven jullåt. Stråket inspelat i Högsbo mitt i sommaren...kul med julfeeling... :-)


Musikexempel kommer
Acoustic cowboys (EP 2008)
Här har jag gjort stråk på 2 låtar; "Carrie" & "Show must go on".


Musikexempel kommer
Magnus Carlsson - Re-Collection 1993-2008 (Samling 2008)
Låten "Live forever" har nu fått en lång livstid - trots att det inte gick så bra i Melodifestivalen. Min och Magnus balladversion av låten (som arrades inför ett Bingolotto-framträdande) har också levt vidare - och på denna platta har Magnus sjungit in den versionen på svenska - "Alltid leva". Jag spelar piano och har arrat och spelat in stråket.


Musikexempel kommer
Monrose - I am (Album 2008)
Tyskt girl-band som skapats genom en TV-serie. Jag har arrat och spelat in stråk på låten "Stolen" åt producenten Jurl.

Musikexempel kommer
Patrik 1,5 (Film 2008)
Här är jag med på Jessica Anderssons sköna version av Dolly Partons "Here you come again". I den softa versionen inne i filmen har jag gjort stråk åt Riviera - och versionen i slutsekvensen av filmen har Perra Winberg och jag proddat.


Musikexempel kommer
Rebecca - Who I am (Album 2008)
För ett par år sedan skrev min fru Anna en låt som jag kompletterade lite i studion. Nu e låten utgiven med Rebecca - med en helt ny prod gjord av hennes producent. Kul att vår låt blev titelspåret: "Who I am". http://www.rebeccaonline.se/


Musikexempel kommer
Johannes Wallmark - Living on the same street (Album 2008)
Denna skiva spelades in under en vecka sommaren 2006. Wildflowers huserade i Atlantis-studion och vi hade grymt kul! 2 låtar släpps som singlar: "Living on the same street" och "Trouble". http://www.johanneswallmark.com/Musikexempel kommer
Rockbandet 2 (2008)
Här har jag producerat de 15 låtarna till CD-skivan, med Pernilla Emme på sång. Grunder inspelade med Michael Engström & Miko Rezler i Mikos trumstudio. Mats Johanson har lagt gitarrer i sin studio i Stenungsund. Videolektioner finns på www.musikskolan.se..! :-)

Pianobus 3 (2008)
Jag producerade 44(!) låtar till denna pianoskola-CD. Miko spelar trummor.

Niklas Oveborn - A God unknown (EP 2008)
Denna vet jag inte om den är "utgiven" - men det är en 4-låtars demo som jag spelat in piano/wurre/orgel på - ...och den har ju omslag jallafall. Riggade upp Compacten framför TV:n på Torkelsgatan och rockade en natt... :-) Joakim Fritzner och Miko Rezler producerade

Vilket Gung (2008)
Ännu en barnskiva i serien "Änglalåt". Som vanligt är alla grunder/keys inspelade under 2 glada dagar i Örebro. Producerad av Frippe på Dot music.


Musikexempel kommer
Andris Erglis - You raise me up (2008)
Andris är en Lettländsk artist - och här har jag arrat och spelat in kör och stråk - samt även spelat pianot. Kul detalj är att min syrra Hanna kom med i inspelningslistan genom att ha lagt körerna tillsammans med min fru Anna. 5 bylund på denna låt således ;-) Proddad av Tobbe på Sunday music. http://www.myspace.com/andriserglis


Musikexempel kommer
Liene Somase - Vardes nepateitais (Album 2008)
Anna sjunger kör på låten "Get over it". Jag har arrat och spelat in körerna (i vardagsrummet :-) och levererat till Lettland.


Musikexempel kommer
Barbados - Vinterstorm (Singel 2008)
Här har jag arrat och spelat in stråket åt Peter "PP" Samuelsson.

Musikexempel kommer
Markus Fagervall - If you don't mean it (Singel 2008)
På denna pop-dänga spelar jag piano. Carl Falk har producerat. Komppianot är Ivory - och melodipianot är Stage Compact. Låten ligger även med på hans album "Steal my melody" och på Absolute kidz 25.

Musikexempel kommer
Amanda Jenssen - Killing my darlings (2008)
I december jobbade vi i Soundtrade-studion med 4 låtar till detta album...för att kunna göra klart snabbt om Amanda skulle ha vunnit IDOL. Nu dröjde det ett halvår - och två av låtarna är med. Amandas egen "Darling, go home" där jag spelar flygel, och "Rising up" där jag spelar Wurlitzer och har arrat stråket. Stråket spelade vi in i BooStudion i Orminge - och arret skrev jag på ett hotellrum under Stjärnjul-repetitionsveckan. Jä. Mårten Eriksson producerade grymt.

Musikexempel kommer
Kate Ryan - Free (2008)
Spelade in en stråkslinga till 2N, som visade sig vara låten "I Surrender" på Kate Ryns nya platta. Låten är släppt som singel och finns även med på dessa releaser:

> Youtube
Cortes - When you say you love me (2008)
Här spelar jag piano på två låtar - med Bratislava Symphony Orchestra...fast jag satt förstås i Högsbo ;-) Producerat av Carl Falk.

Musikexempel kommer
Jeanette Alfredsson - För evigt (2008)
På denna platta som är producerad av Olle Junholm har jag lagt jag keys på 3 låtar. Och redigerat stråk.

Musikexempel kommer
Charlotte Perelli - Hero (2008)
Förutom melodifestivalvinnaren "Hero" har jag gjort stråk på ytterligare två låtar på detta album. "Slowly" producerad av Henrik Wikström och "Not alone" producerad av 2N på Cosmos. Alltihop inspelat i min studio. Intro-stråk-räkan på Slowly e helt grymt arrad av Henrik! :-)

Musikexempel kommer
Frank Ådahl - Helt enkelt (2008)
Äntligen blir Frank Ådahl och Magnus Spångbergs duo-repertoar skiva! Jag fick äran att arra och spela in livestråk på 5 av låtarna. Väldigt bra skiva. Jä.

Musikexempel kommer
Pete Du Pon - Lost (2008)
På denne engelsmans EP har jag arrat och spelat in stråket på låten "Sorry for letting you down".

Musikexempel kommer
Caroline Larsson - In the moment (2008)
På hennes debutalbum - producerat av Peter "PP" Samuelsson - spelar jag piano och har arrat å spelat in stråket på "The memory".

Musikexempel kommer
Släpp loss (2008)
Barnskiva producerad av Frippe Eliasson på DOT music. Jag spelar alla klaviaturer. Utan Midi. Jä.

Musikexempel kommer
Hannah Holgersson - Free Voc (2008)
Här har jag spelat in stråk på en låt. La nog en pad också. Tormod Tvete Vik arrade stråket och Thomas Törnholm producerade.

Musikexempel kommer
Beatrice - Starting all over (2008)
Här spelar jag piano och orgel på typ 6 låtar. Robban Ivansson producerade.

Musikexempel kommer
Doremi.lv - Hiti2008
Lettisk samlingsplatta där jag spelat in körer med min fru Anna på 2 låtar: Ella "DJ take me" och Janis Moisejs "Fly to the moon". Den sistnämnda var med i årets Lättländska melodifestival.

Musikexempel kommer
Ådahl - Det friska vattnet (2008)
Här har jag spelat in stråk och oboe på låten "Blomman". Oboen är faktiskt inspelad på ett hotellrum i Karlstad..! :-)

Musikexempel kommer
Azalea BK Flickor23 - Fotboll i mitt hjärta (Singel 2008)
En kampsång inför tjejlagets resa till USA sommaren 2008. Jag har lagt syntar på ena versionen och även producerat en remix på denna singel. Remixen är co-produced by Tye Ross.

Musikexempel kommer
Charlotte Perelli - Hero (Singel 2008)
Vann Melodifestivalen 2008. Jag har arrat och spelat in stråket på uppdrag av en av låtens kompositörer Fredrik Kempe. Detta arr blev det första som jag spelade in i min nya studio i Högsbo! :-)

Ligger förstås även med på Melodifestival-samlingen 2008..

...och på dessa samlingar


Musikexempel kommer
Ella - DJ take me (singel 2008)
Lettländsk tjej som spelat in denna discodänga. Jag har spelat in körer med min fru Anna.

Finns även med på dessa samlingar:


Musikexempel kommer
Popsiq - Life is alive (Album 2007)
Här spelar jag piano på en ballad. Producerad av Macel music.

Musikexempel kommer
David Urwitz - Undrar om det syms (Album 2007)
På detta album har jag arrat stråk på låten "Tidig morgon i April". Producerad av Charlie Storm.

Musikexempel kommer
Marie Picasso - This moment (Singel 2007)
På denna IDOL-vinnare spelar jag flygel; inspelad i Decibel-studion. Producerad av Mårten Eriksson.

Finns även med på dessa album:

Musikexempel kommer
Journey South - Home (2007)
Engelskt band bestående av 2 bröder som släpper sitt andra album. Grymt producerat av Carl Falk. Jag spelar piano, orgel och har gjort livestråk på 7 av låtarna. Några fantastiska mixar gjorda i England. Låten "That's what I love about home" är förstasingel - där jag spelar orgel.

Musikexempel kommer
Bryan Rice - Good news (2007)
På denna platta har jag arrat å spelat in stråk på 2 låtar - "Sleeping Satellite" och "Those who loves us the most". Spelar även piano på den senare. Random producerade.

Musikexempel kommer
John Kluge - For you (2007)
Andra plattan som jag är med och gör till John. Samma upplägg som förra gången; Bernard Matracki har arrangerat - och jag har spelat in. Denna gång spelades grunderna av Bernard, Miko Rezler och Michael Engström. Innehåller både livestråk och grymma trumpetpålägg av Magnus Johansson..!


Musikexempel kommer
Claes Eriksson - Båten bort (Singel 2007)
Låt som ingår i Claes föreställning "Solo". På denna låt var jag inspelningstekniker för grunder och blås - och spelade även leadsången faktiskt. La en pad för säkerhets skull.


Musikexempel kommer
Little shop of horrors (Singel 2007)
Promotion-CD inför föreställningen som spelades på Halmstads teater, Slagthuset i Malmö och Lorensbergsteatern i Göteborg. Här har jag varit inspelare av blåset samt leadsång med Tomas Pettersson, Jessica Andersson och Evelina Olsén. Stefan Brunzell producerade.


Musikexempel kommer
Junior Eurovision Song Contest (2007)
Här har jag lagt sång med Felicia på hennes låt "Upp och ner". Mårten Eriksson producent.

Musikexempel kommer
Majas Hårband (2007)
En barnskiva, producerad av Jimmy Wahsteen. Jag har gjort livestråk på låten "Mamma".

Musikexempel kommer
Den stora festen (2007)
Barnskiva proddad av Frippe på Dot Music. Jag spelar alla keyboards...och har även skrivit noterna till notboken.

Musikexempel kommer
Kat DeLuna - 9 lives
På denna platta spelar jag piano och har arrat/spelat in stråket på balladen "Love me, leave me". Producerad av RedOne i New York.

Musikexempel kommer
Magnus Carlsson - Live forever - The album (2007)
Inför Magnus framträdande på Bingolotto 070401 skrev jag ett arr på melodifestivallåten "Live forever" som vi framförde med piano/stråkkvartett med mycken känsla...den liveversionen finns att köpa på iTunes. Magnus bad mig sedan att spela in arret till hans album - och den ligger med som ett bonusspår - "Live forever (acoustic studio version)".

Musikexempel kommer
Bosson - Future's gone tomorrow, life is here today (2007)
På Bossons nya album spelar jag piano på "Rain in december" och har arrat och spelat in stråk och piano/syntar på balladen "What a day".

Musikexempel kommer
Nanne - Jag måste kyssa dig (2007)
På detta album har jag gjort stråkarr/stråkinspelning på 2 låtar: "Viskaren" och "Som en bro över mörka vatten". Den sistnämda finns även med på "Sånger till tröst och glädje vol 3".:

Youtube
Spotify
Remission - Let the curtain rise (2007)
På detta rockbands album har jag lagt alla keys på skivan i min egen studio. Kul proddad av Frippe Eliasson - som uppmuntrade mig att spela Moog och arpeggio...det är inte varje dag..!

Musikexempel kommer
Anders Johansson - Alone (singel 2007)
Här spelar jag riktig Yamaha-flygel...och har arrat och spelat in stråket. Väldigt bra val av cover av Anders. Random har producerat...med mig som co-producer förresten.

Finns även med på följande samlingar:


Musikexempel kommer
Marilou Bourdon - Marilou (2007)
På denna kanadensiska artists album spelar jag GT2-flygel på låten "Ton dilemme". Producerad av Sebastian Thott.

Musikexempel kommer
Martin Gabriel - Crashlanding (2007)
Äntligen släpper Martin sin platta. Grym sång å grymma låtar. Jag spelar på Martins "upright"-piano som står hemma i hans hall. Samt lite Wurre och orgel. Har även arrat stråk på 2 av låtarna. "Some assembly required" e en av de snyggaste låtar jag vet. Inspelad live med piano och stråkkvartett i Martins vardagsrum. Jä..

Musikexempel kommer
Sköna låtar (2007)
Barnplatta som är proddad av Frippe på Dot music. Alla keyboards lagda live utan "midi"...så skivan e riktigt "levande" :-)

Finns även som singel:

Musikexempel kommer
Bonaparti.lv - Questa Notte (singel 2007)
Här har jag spelat in stråk på Lettlands bidrag "Questa Notte". La även en pad. Sunday music har producerat, och Bosse Reimer mixat.
.
Finns även med på Eurovision-samlingen:

Musikexempel kommer
Jessica Andersson - Kom (Singel 2007)
På denna melodifestivallåt har jag arrat å spelat in stråket. Åsså la jag pianot också. Proddad av Mårten Eriksson & Rob n' Raz. Ligger förstås även med på Melodifestivalskivan:


Musikexempel kommer
Nanne - Jag måste kyssa dig (2007)
På detta album har jag gjort stråkarr/stråkinspelning på 2 låtar: "Viskaren" och "Som en bro över mörka vatten".Den sistnämda finns även med på "Sånger till tröst och glädje vol 3":

Musikexempel kommer
Jörgen Olausson - Kvar på Nordpolen (Singel 2006)
En av låtarna som vi spelade in till albumet som släpptes tidigare i år. Låten blev dock inte klar förrän den fann sig själv som julsång. Kul.

Musikexempel kommer
Magnus Bäcklund - Never say never (2006)
Detta album la vi grunder på i Soundtrade i Solna med Micke Syd, Figge Boström och mig själv. Sen gjordes det pålägg hemma hos Mårten Eriksson som producerade - och i min studio. Mixen gjordes i Cosmos & Studio Bohus - där vi även la stråkkvartett. Bra låtar och fantastiskt bra sång. Låten "She" ligger även med som B-sida på denna singel:

Musikexempel kommer
Sunday sound - Drama queen (2006)
Här har jag gjort livestråk på 3 låtar. Inspelat i min studio faktiskt. Normalt sett spelar vi in stråk i Cloudchamber när Charlie Storm proddar - men nu kom han till mig istället...

Musikexempel kommer
Vanessa Hudgens - V (2006)
Amerikansk release med en tjej som kommit fram genom Disney. Jag har arrat/spelat in livestråk och redigerat lite på låten "Whatever will be". Proddad av LaLa-Land. http://www.vanessa-hudgens.com/

Musikexempel kommer
Jim Jidhed - För alltid (Singel 2006)
Denna fina ballad bad Jim mig göra stråkar på. Sunday music har producerat låten.

Musikexempel kommer
D'ZRT - Original (2006)
Portugisiskt band som släpper sitt 3:e album. Jag har varit med och skrivit låten"Where ever the wind may take us" (Tobias Lindell, Anders Johansson, Elin Hedberg, Mattias Bylund). På denna platta är den översatt till "Declaro Independéncia". Albumet har sålt "Trippel platina" i Portugal. http://www.dzrtonline.com/

Musikexempel kommer
Stephanie Mcintosh - Tightrope (2006)
Australiensisk stor-release. Jag spelar piano och orgel på låten "You should've lied" som blir singel under hösten 2006. Producerad av Carl Falk. http://www.stephaniemcintoshmusic.com/

Musikexempel kommer
Danspärlor 4 (2006)
På denna skiva med nya svenska danslåtar spelar jag Piano/Wurre/Orgel på Svänzons låt "Du finns kvar i mina drömmar" proddad av Mårten Eriksson. http://heartband.info/

Musikexempel kommer
Ola - Given to fly (2006)
På denna platta spelar jag piano på "Time to let you go". (Jag är creddad som Jan Bylund... :-) Proddad av Figge, som dessutom skrivit låten tillsammans med Lina Eriksson. Lyssna in Figges grymma körer..!

Musikexempel kommer
Magnus Bäcklund - Say your goodbye (Singel 2006)
Singel från Magnus kommande platta. Mårten Eriksson har skrivit och producerat. Jag spelar tydlig flygel på denna låt...
Finns även med på denna samlingsskiva:

Musikexempel kommer
Jörgen Olausson - Efter regenet (2006)
Detta album, producerat av Charlie Storm, la vi grunder på sommaren 2005 i Jörgens stuga på Orust. Helt grymma dagar. Jag har gjort några key-pålägg i efterhand i Studio Bohus. Jag bidrar även med ett stråkarr på Annabell. Lyckat med stråk-sordin!

Musikexempel kommer
Kate Ryan - Je t'adore (Singel 2006)
Denna låt gjorde jag stråk på (Arr+inspelning) till 2N på Cosmos (www.cosmos.se). Låten var med i Belgiska melodifestivalen och vann! Återstår att se hur det går i Athen. Kul!

Finns även med på...

Musikexempel kommer
Anders Johansson - Anders Johansson (2006)
Äntligen dax för Anders 3:e platta! Här har jag spelat många pianon till olika producenter; LalaLand, Tobias Lindell, Random och Carl Falk. Jag har dessutom arrat och spelat in stråk på några av låtarna. Plattan har varit under inspelning under ett halvår - och som vanligt är det jättekul att få spela på Anders låtar - uj vad han sjunger!

Musikexempel kommer
OA Gunnarsson - Tung som bommul, lätt som bly (2006)
Grunderna till OA:s låtar la vi i CMCmusic-studion redan 2003 - ett livesession med Miko Rezler, Sebastian Hankers, Mats Johansson och mig själv. Stråket arrade jag och spelade in under mars -06. Proddad av C-M Carlsson och Wojtek Goral. Mixad av Wojtek och Daniel Pherson.

Musikexempel kommer
David Urwitz - I vändan på vad (2006)
Urwitz andra platta - även denna 5 fyrar i GP! Jag å skivans producent Charlie Storm har arrat & spelat in stråket på spår 2: "Vi trodde att vi lurade nån". Vi siktade på 70-talsstråk - och jag är väldigt nöjd..!

Musikexempel kommer
Jörgen Olausson - Efter regnet (Singel 2006)
Radiosingel av Jörgens duett med Jenny Silver. Charlie Storm har producerat; jag spelar flygel. Lyssna efter en 80-tals-hit i sticket... :-)

Musikexempel kommer
Östen med resten - Kakor, kvinnor & ufon (2006)
Kul att få göra pålägg på ett så legendariskt bands platta..! Jag spelar piano på "Julia" och "Aldrig på en måndag". Ompa-ompa har skrivit och producerat. "Julia" ligger även med på samlingen "19 bästa och resten med Östen".


Musikexempel kommer
Edurne - Edurne (2006)
Denna spanska IDOL-vinnare har gjort platta med de svenska producenterna Lala-land. Jag spelar piano, lite syntar samt har gjort stråkarr och stråkinspelning på 3 låtar. Kul också att Miko spelar trummor på 4 låtar. http://www.edurneweb.com/

Musikexempel kommer
Magnus Bäcklund - The name of love (Singel 2006)
Till detta melodifestivalbidrag - som blev 5:a i Globenfinalen - har jag arrat & spelat in stråk samt spelat diverse syntar. Producenten Mårten Eriksson spelade in sången med Magnus Bäcklund i min studio (som jag kallar Studio Molgorbort).
Finns även med på dessa samlingsalbum

Musikexempel kommer
John Kluge - Songs for the heart (2006)
Denna skiva la vi (Bernard Matraki/Ulf Bandgren/Fredrik Bergman/Miko Rezler) grunder på i Mikos studio hösten 2005 - Bernard Matraki arrade - sen gjorde jag pålägg i min studio (pads och livestråk) - och sen la Erik Jonasson sång med John samt mixade och mastrade.

Musikexempel kommer
Absolute Love 2006 (2006)
Här spelar jag på Anders Johanssons ballad "Turn around". Producerad av Carl Falk

Musikexempel kommer
OA Gunnarsson - Vårkänslor (Singel 2006)
Singel från albumet "Lätt som bommul, tung som bly".

Musikexempel kommer
Himlen i mitt hjärta (2006)
Barnskiva proddad av Frippe på DOT-music. Magnus Sjölander, Anders Mattisson och jag la grunder i Örebro hos Frippe i slutet av januari. Utgiven av www.anglalat.nu

Musikexempel kommer
Westlife - Amazing (Singel 2006)
Singeln har en 2:a låt...(B-sida :-) som heter "Still here". Till den låten har jag lagt piano och stråk till Lala-land som producerat.

Musikexempel kommer
A tribute to Putte Wickman (DVD 2006)
Jill Johnsson sjunger "Blue december" - som jag var med och skrev. Anders Berglund har arrat - och Putte Wickman spelar klarinett som bara han kunde. Stort.

Youtube
Spotify
Maja Gullstrand - Alla dessa ord (Singel 2006)
Ärtig låt, som gjord för P4. Jag spelar piano å lite orgel...proddad av Mårten Eriksson och skriven av hans fru Lina.

 


Musikexempel kommer
Emil Sigfridsson - Äntligen (2006)
Jag spelar piano och lite syntar på låten "Så som kärleken ska va". Proddad av Mårten Eriksson.

Musikexempel kommer
Patrik Rasmussen - Med mina färger (2006)
Denna singel med Patrik som soloartist spelar jag många keys på. Även ett arpeggio kostade jag på mig...Producerad av Chriz & Egil, utgiven av www.heartband.info. Finns även med på följande samlingsskivor:

Musikexempel kommer
Heida - Hluti af mér (2005)
Heida kom 2:a i Isländska IDOL. Hon ville sjunga in Åsa Rydmans låt "A thousand stars" - så jag skickade över mina filer till den isländska producenten Thorvaldur Thorvaldsson - och han proddade vidare till en jättefin version. På isländska heter nu låten "Stjönunott". De flesta påläggen från Åsas platta ligger kvar på denna version. Jag står som medproducent.

Musikexempel kommer
Deluxe (2005)
P3:s "Deluxe" har gett ut denna humorskiva. I en av sketcherna ligger Great hairday's låt "I lost my eyes", som jag producerade för Cyklon 2003. Kul.

Musikexempel kommer
Jill Johnson - The Christmas in you (2005)
Varit med och skrivit spår nr 4: "Blue december" tillsammans med Ompa-Ompa-gänget i Gävle. Vi ville göra en "amerikansk juljazzballad"...och den blev väldigt fin!

Alternativt omslag (2008):


Musikexempel kommer
Anders Johansson - Higher (2005)
Efter att ha spelats på RadioRIX hela sommaren kommer äntligen denna låt som singel, producerad av LALA-land. Jag har arrat och spelat in stråket samt spelar piano. Anna sjunger gospelkör i en (1!) takt... :-) Mixad av Bernard Löhr.

Musikexempel kommer
Från jordens alla hörn (2005)
Barnskiva producerad av Frippe på Dot music i Örebro. Jag hade sound-fest i studion vid inspelningen av denna skiva; med låtstilar "från jordens alla hörn"...

Musikexempel kommer
Åsa Rydman - Where I belong (2005) Denna skiva har jag producerat under ett par år! 5 av låtarna har jag spelat in och mixat själv - med Micke Engström på bas och med Annas körer förstås. De 6 senaste låtarna spelade jag in i Mikos studio med Miko, Magnus Sjölander, Michael Engström och John Sarafian. Efterprodden har varit jättekul, med jättefina gitarrpålägg av Per Strandberg. Lyssna in "World in colour"!!! Jag och Gunér står för mix och mastring.
Musikexempel kommer
Fame Factory - vol 9 (2005) Här har jag arrat kör med Anna och lagt piano och orgel på Andréa Bondes låt "Doctor's orders". Ompa-Ompa i Gävle producerade.
Musikexempel kommer
NaNa - Wherever you go (2005) På denna ösiga melodifestivallåt har jag lagt piano och orgel på Mårten Erikssons fläskiga produktion. Finns även med på följande samlingsskivor:

Musikexempel kommer
Poppärlor 05 (2005) - Här är en samlingsskiva som jag råkar spela på 3 låtar på. Påläggen är gjorda i min studio på Apparat. Låtarna är: "Jag ger mitt liv till dig" - Ida Hedberg&Daniel Asp, "Love has finally found us" - Rare samt "I'll stand by your side" - Ida Hedberg.


Musikexempel kommer
Sandra Oxenryd - All there is (2005) Stefan Bruzell & Thomas G:son har skrivit låten "Maybe it's tonight"...jag å Stefan proddade demon till låten...och som ett brev på posten fick vi också prodda låten till plattan. Nu 4 BPM långsammare! :-) Mixad av Gunér och mastrad av Dragan. Med den äran. Även B-sida på hennes singel "At your side".

> Youtube
Beatrice Ericsson ("EP" 2005)
Robban Ivansson har producerat denna demo-CD. Jag la piano & orgel på 5 låtar när vi var lite kreativa i min studio under Robbans halvår med Uggla på Rondo.

Musikexempel kommer
David Urwitz - Det var väl inget mer med det (2005) Här spelar jag på ett "taskigt upright" på låten "Vid vatten". Jag har även lagt körerna med Anna på den låten. Charlie Storm producerade.
Musikexempel kommer
Johannes Wallmark - Akron OH (2005) Min gamla vän Stefan Ekstedt har proddat detta album, och jag har lagt ett par orglar och en wurlitzer. Kul att få va me på ett par låtar!
Musikexempel kommer
Världens drag (2005) Jag å Magnus Sjölander åkte upp till Örebro och spelade in denna barnskiva hos Frippe på DOT. Lyssna in Per Utbults fina blåsarr!
Musikexempel kommer
KaiMartin - Sol på Svenska (2004) Denna platta producerade jag i min studio under en längre tid...och slutresultatet blev..."Sol på svenska". Grunderna inspelade i KegHouse på Björkö med Magnus Sjölander och Michael Engström. Stefan Ekstedt har gjort en miljard gitarrpålägg och Wojtek spelar grymt! Kul att Kai ville ha livestråk och liveblås. Sven Fridolfsson har arrat jättesköna blåsarr...lyssna in "När man glömmer vara på" och "Galen"! Personliga favoriter: "En vinterdag" & "Du skulle varit här".

Musikexempel kommer
Hellfueled - Midnight Lady (EP -2004)
Singel från albumet "Volume 1". Jag har arrat kören som Johanna Strömblad och Anna Bylund sjunger. Kören inspelad i min studio. Först till en bakgrund importerad av mig i "fel" samplingsfrekvens...men sen blev det rätt...

Musikexempel kommer
Anders Johansson - When I become me (2004)
Jag spelar Piano och Hammond på ganska många av låtarna på Anders nya skiva. Vi hade roliga dagar i Studio Bohus. "Behringer-boyz" regerade.... Producerad av Hugo, Thomas och Paolo på Random music, samt Tobbe


Musikexempel kommer
Jörgen Olausson - Runt omkring mig (2004)
Jag spelar Wurre och Hammondsolo på poplåten "Runt omkring dig" som även är uppskattad av radions P4. Charlie Storm inblandad i produktion och mix. Mina pålägg är gjorda i min studio på Apparat.

Musikexempel kommer  
Hellfueled - Volume one (2004)
Jag har arrat kör på låten "Midnight lady" - som dessutom blev första singeln från skivan. Johanna Strömblad Jonasson och min fru Anna sjunger... Vi la körerna i min studio.

Musikexempel kommer
Adam Thompson - Reconnected (2004)
På denna australiensiska artists album medverkar jag på ett spår, producerat av Pär Edwardson. Jag spelar Wurlitzer och Hammond.

Musikexempel kommer
 Dennis Radoicic - Sång i d moll (2004)
En rocklåt som jag skulle lägga stråk på... men det råkade bli 10 pålägg... hehe. Inspelad av Jerker Tenenbaum.


Musikexempel kommer
Fame Factory - vol 8 (2004)
Här spelar jag en massa keyboards på Robert Zuddas låt "Hand delivered". Min fru Anna är med och körar på låten. Paolo på Random producerade.

Musikexempel kommer

Glenn & Lotta - Boom Bang-a-bang (2004)
Mårten Eriksson blixtinkallade mig till Studio Cosmos för detta hammondpålägg. Gammal hederlig schlager..!

Finns även med på detta album


Musikexempel kommer
Sunday Roads - 22 cafés (2004)
Detta göteborgsband bad mig spela lite kompletterande keyboardpålägg på deras debutskiva (Inspelad av Peter Sjölund & Andréas Stenlund). Jag spelar Würlitzer, Rhodes, Hammond och Pad på 5 av låtarna.

Musikexempel kommer
Fame Factory Vol 6 (2003)
På denna skiva spelar jag wurlitzer och orgel på Elin Hedbergs "Devil in me", samt massor av syntar på Anders Johanssons "Shine on".

Musikexempel kommer
Anders Johansson - If it´s all I ever do (2003)
Väldigt snyggt producerad låt av Random music. Jag spelar pianot.Finns även med på dessa album

Musikexempel kommer
Anders Johansson - If it´s all I ever do (2003)
Här har jag lagt Piano och syntar till 4 olika producenter. Flygeln på "She loves me" spelade jag in hemma i vardagsrummet kl. 07:00 en morgon...

Musikexempel kommer
Dajana Lööf - Power of life (2003)
Mariann släppte Dajanas Fame Factory final-låt som singel. Power of life har jag skrivit tillsammans med Thomas Engström, Perra Winberg och Kenneth Pilo. Kolla på Dajana från en veckofinal här!

Finns även med på dessa album

Musikexempel kommer
Åsa Rydman - Seeds of love (2003)
Denna skiva har jag producerat och spelat in under 2002/2003. Åsa bor i New York - så vi bollade provmixar och idéer via mail... hör smakprov på:
www.asarydman.com

Musikexempel kommer
Funk dropout - Music on my mind (2003)
Denna skiva gjorde jag ett nattpass med och mixade i mars 2003. Jag har även arrat och spelat in "gospelkören" på sista låten. Lite glada handklapp la vi även på. Lyssna på låtarna på Funk Dropouts hemsida!

Musikexempel kommer
Brandsta City Släckers - 15 minuter (2003)
På denna popskiva spelar jag piano & hammond på typ hälften av låtarna. Inspelningen gjordes sommaren 2002 - och det var svettigt i studion...

Musikexempel kommer
Brandsta City Släckers - Penny pop (single) 2003 Singel tagen från albumet "15 minuter". Jag spelar hammond och lite sånt på båda låtarna: "Penny pop" & "Rulla runt och spela död". Inspelade i Mårten Eriksons svettiga studio.
Musikexempel kommer
Cyklon - Nu ska den in (2002)
Humorgänget Cyklon från Göteborg tyckte att det behövdes en VM-låt till...! Ladda ned de två versionerna som mp3! Nu ska den in

Musikexempel kommer
Brandsta City Släckers - Kom och ta mig (2002)
CD-singeln med låten "Kom och ta mig" (5:a i Melodifestivalen) spelade vi in i Nordstudion December 2001. Mårten Eriksson producerade... och jag skulle spela så "tung" hammondorgel jag bara kunde...

Finns även med på dessa samlingsalbum:

Musikexempel kommer
Brandsta City Släckers: Rök´n roll (2002)
Eftersom melodifestivalbidraget "Kom och ta mig" blev så "uppskattad" så sökte Mårten Eriksson samma sound på resten av brandmännens album. I början av februari 2002 åkte jag därför till Nordstudion (Gamla Europafilm) och la flygel och hammond på hela detta rockalbum....

Musikexempel kommer
Till minne av Börje Gustavsson - Vävarens Guldtråd (2002)
Oj vad överraskad jag blev när denna minnesskiva kom ut - och det visade sig att jag inleder hela skivan med ett ackord...med en inspelning som jag gjorde med Lutherska missionskyrkans kör 1996. Naturligtvis är det en ära - särskilt som jag träffade Börje några gånger under 80-talet.

Musikexempel kommer
Sven-Ingvars - Guld & Glöd (2002)
Denna samlingsskiva är en dokumentation av Sven-Ingvars krogshow på Rondo som jag arrangerade musiken till. Kul att höra att showen behåller soundet nu när den nått både Stockholm, Malmö och Oslo.

Musikexempel kommer
Absolute kidz 5 (samling) 2002
Här spelar jag flygel och orgel på Bransta city släckers låt "Brandsta jour". Inspelad i Nordstudion...mycke ABBA-piano blir'e...

Musikexempel kommer
Play it again Sam - (2001)
Samskolans andra skiva - lagom till 100-års jubileet. Jag spelar på några låtar. Bl.a en dansbandslåt och en pophit av Johan Friberg..."Sam Sam"

Musikexempel kommer
Mazarine street - Delirious. (2000)
Popplatta producerad av Charlie Storm, inspelad i Studio Fredman. Jag arrade körer och spelar gospelpiano på "Apocalypse right now", en låt som blev singel och bland annat spelats på MTV

Virtanen: "”Apocalypse right now” med Mazarine Street är fortfarande den bästa svenska singeln i år. "

www.dagensskiva.com: "körerna står som spön i backen. Pianot och boogiegitarren gör att molnen och nattklubbsröken skingras – solen skiner. Veva ner bilrutorna och vråla ut största möjliga glädje. 'No more blues and no more sorrows / Ain’t no rain gonna fall tomorrow'. "


Musikexempel kommer
Viktoria Ericson - Som den jag är (2000)
Här är en skiva som jag producerade under jan-feb 2000. Den är inspelad i KegHouse Studio på Björkö. Många av sångerna är skrivna av Thomas Simson. Jag arrade bl.a för stråkkvartett på 3 av låtarna.

Musikexempel kommer
Emilh - Grace (2000)
Popplatta med skivdebuterande Emilh. Här har jag gjort alla Keyboardpålägg på plattan (mycke pads och orgel). Skivan är inspelad av Frippe Eliasson i Dots studio i Örebro.

Musikexempel kommer
Solid Gospel - Thirst (2000)
Liveskiva som spelades in på Nefertiti i februari 2000. Här handlade det om att spela svängig gospel med fräscht sound. Mycket pads och Hammond B3. Skivan är producerad av "Peat" - Peter Lundbäck - som i samma veva höll på med filmmusiken till "Efter stormen".

Musikexempel kommer
Lek- & Pek-sånger (2000)
Barnsånger skrivna av musikläraren Cecilia Byström. Jag producerade och spelade in denna 48-spårs(!) skiva åt Gehrmans musikförlag.

Musikexempel kommer
The Remedies - unfiltered (1999)
Som titeln skvallrar om så har det används väldigt lite eq och effekter på denna countryrockplatta. För stämningens skull spelar jag därför mest på ett "taskigt upright" på denna skiva - men även lite Hammond C3 och pads.

Musikexempel kommer
Himlaväsen - Brothers (1999)
Sven Fridolfssons senaste storbandsalster på en platta som är inspelad live i Studio 12 på TV-huset i Göteborg. Tekniker var Lasse Nilsson, - varför soundet på denna skiva är extremt ärligt och bra. Jag trakterar Hammond B3, Flygel, Rhodes, Würlitzer och även lite syntar.

Musikexempel kommer
Samband - Samskolans första skiva. (1999)
Jag spelar piano på en låt och djembe på en annan...

Musikexempel kommer
Gospelmusic98 - Get up and praise (1998)
Rolig live-i-studio-inspelning med Gospel Avenue. Jag håller i kompet på 2 låtar. Carina Cederborg är körledare. Andreas Levander spelar fantastiskt bra bas. Inspelad på Saronkyrkan i Göteborg.

Musikexempel kommer
Soft hits (1997)
Marianne records har gett ut denna samlingsskiva med softa låtar. "Är du lycklig nu" med Mårten Eriksson finns med - som jag spelade in live med några kamrater på Musikhögskolan 1997.

Musikexempel kommer
Punches of Joy - Introduction (1997)
En ganska rockig produktion av Bosse Hallbeck. Inspelad i TV-inters studio i Stockholm. Jag spelar Würlitzer och flygel på skivan.

Musikexempel kommer
Barn av samma jord - barnmusikal av Linda Börjesson (1997)
Grunderna är inspelade i A501 och A502 på Musikhögskolan i Göteborg. Jag spelar bl.a flygel. Sånginsatserna i Samsounds studio i Skorped, utanför Örnsköldsvik.

Musikexempel kommer
Mårten Eriksson - Är du lycklig nu? (1997)
Jag har producerat "B-sidan" på denna singel - en soft version av singelspåret inspelad i A501 på Musikhögskolan i Göteborg. Jag spelar Würlitzer.

Musikexempel kommer
Mårten Eriksson - Förlorad igen (1996)
Denna låt kom Mårten 4:a med i Melodifestivalen 1996. Vi hade tillsammans ett par hårda dygn i Polarstudion i Stockholm. Jag spelar Piano och pads.

Musikexempel kommer

Perry & the poorboys - Saturn light (1996)
Jag är medkompositör på balladen "The heaven". Låten kom till under repetitioner i Finland...

Alternativt album cover


Musikexempel kommer
Lutherska missionskyrkans kör - kom nära (1996)
Körmusik av Sven & Johanna Fridolfsson. Jag var med i kören under ganska många år - och det var kul att få avsluta med att få spela in en så här bra skiva. Inspelningen är gjord av Lasse Nilsson i Hemsjö kyrka. Jag spelar på ett P100.

Musikexempel kommer
Boogart - Som i en dröm (1996)
Jag spelar orgel på "B-sidan" - "Om igen". Poppig dansproduktion av Mårten Eriksson

Musikexempel kommer
Ulf Eliasson - I centrum av ett pulsslag (1995)
En väldigt soft skiva som Pernilla Emme, Tomas Alexandersson och jag producerade på West audio system studion på Hönö. Upplägget blev väldigt "speciellt" då grunderna som sattes var piano + kontrabas utan klick... med trumpålägg efteråt.

Musikexempel kommer
Felicity - saved (1995)
Gospelskiva som var min första platta efter flytten till Göteborg. Carina och Daniel Cederborg stod för producentskapet och Lasse Nilsson var inspelningstekniker i sin Nilento studio utanför Kållered. Jag spelar gospelpiano och pads.

Musikexempel kommer
Åsa Rydman såg till att dokumentera de låtar som hon gjorde med sitt band hon satte ihop på Musikhögskolan 1995. Mastringen av Åke Linton gjorde susen...

Musikexempel kommer
Mårtens Hjältar - Mårens Hjältar (1994)
Albumet som på nåt vis avslutade Mårtens Hjältars karriär. Vid inspelningstillfället hade jag redan slutat i bandet... men är dock med och har lagt Rhodes på flertalet låtar. Producerad av Mårten Eriksson i Samsound studion i Skorped.

Musikexempel kommer
Mårtens hjältar - Det stora blå (1994)
Singel tagen från Mårtens Hjältars Album.

Musikexempel kommer
Musikhuset - So far so good (1994)
En skiva som skulle dokumentera Musikhuset i Örnsköldsviks 10-års jubileum. Jag spelar på en låt av Magnus Edholm.

Musikexempel kommer
The Miscellaneous - She walks alone with me (1994)
Detta band var vid denna tiden kvarlevorna av "Perry & the poorboys" som just kom hem från en halvårsturné runt omkring i världen. Leadsångarna kommer från Chicago och Holland. Jag spelar pads, piano och mandolin på denna popplatta. Producerad av Bosse Hallbäck i Studio Samsound i Skorped utanför Örnsköldsvik.

Musikexempel kommer
The Miscellaneous (1994)
Singel tagen från albumet 1994.

Musikexempel kommer
Anneli - Anneli (1992)
Platta producerad av Gerry Gyll i Samsound studion i Skorped. Jag spelar lite orgel och pads på några låtar.

Musikexempel kommer
Mårtens Hjältar - Pojkar Pojkar (1992)
En jättebra inspelning gjord av Lasse Edin i Edinstudion i Gävle. Mårgan Höglund spelar Lysande trummor. Jag spelar Orgel, piano och pads.

Musikexempel kommer
Mårtens Hjältar - Följ mig (1992)
Denna vinylsingel är egentligen en demo som vi filade lite på och gav ut hos Planet records. Jag spelar pads och orgel på denna "Radiohit" (Gick på Klang & Co ett 20-tal gånger). Under denna period låg jag i lumpen i Boden...

Musikexempel kommer
Killer Bee - Raw (1992)
Denna skiva är även den inspelad på Musikhuset i Örnsköldsvik. Jag har lagt Orgel och en del piano. Skivan ledde till att jag fick åka på ett par turnéveckor i Österrike med detta hårdrocksband. Producerad av Brian Frank.

Musikexempel kommer
MoDo hockey - Heja MoDo (1991)
Här fick jag äran att lägga orgel på MoDos officiella låt. Inspelad i SamSoundstudion i Skorped. Roger Pontare sjunger.

Musikexempel kommer
Umeå Gospelkör - Great Joy (1991)
Skivan är inspelad "live" i Umeå - paradoxen är väl att jag la på orgel i studio Sund Sound i Hörnett utanför Ö-vik långt efteråt... Producerad av Thomas Sondell.

Musikexempel kommer
Masterpiece - Don´t walk alone (1989)
Ett projekt som vi drev själva... med spons från Coop i Ö-vik. Inspelad av Mårten Eriksson på Musikhuset i Örnsköldsvik. Vi vek och klistrade ihop skivomslagen själva...

Musikexempel kommer
Urban spelade 1988 in denna stödkassett till ett projekt på Fillippinerna. Patrik Jonasson producerade... men jag hängde in på nåt hörn och proddade om en låt en natt... samt var med i lite körer...

Musikexempel kommer
Rönningeskilans kör - Låt hjärtat va mé (1979)
Jag är med och sjunger i kören - Hasse Gustavsson - numera Lindetorp - spelar piano!

Musikexempel kommer

Övriga inspelningar:

 • "Min dröm" (schlagerdemo med Mikael Henkelman och Perra Winberg inskickad 2000)
 • Demos med Martin Jonsson från The Remedies (2000)
 • "Weathered world" - David Sylvian-låt som jag spelade in med Charlie Storm 2000
 • "Crossing oceans" - vänta och se...lär höras under 2001
 • "Ängeln i mitt rum" + "Ung&stolt&vacker" - schlagerdemos med Johanna Strömblad och Ida Blom 2000
 • Kai-Martin: Demo -2000 (6+9 låtar)
 • "Högt ovan stjärnor" -2000
 • "Stanna" - Johanna Strömblad & Ida Blom -99
 • "Jag vill leva mitt liv med dig" -99
 • Janschie Börjesson -99 (3 låtar)
 • Himlaväsen: Radio live (Köping-99)
 • Reklam: Hotell Onyxen (1999)
 • Gladys del Pilar: Julkonsert för P4 julen ´98
 • Reklam: ICA Kvanrum i Vänersborg (1998)
 • Gospel Inc. med Frank Ådahl: Radio live (Borås-98)
 • Viktoria Ericsson - Radioprogram med 5 låtar (Maj-98)
 • Systrarna Svensson (från Nässjö) - 4 låtar på kassett...(-98)
 • Barn av samma jord - Barnmusikal 4 demolåtar
 • Ekstra 3 demolåtar -98
 • Himlaväsen: Radio live (Kinna -95)
 • Himlaväsen: Radio live (Umeå -95)
 • Reklam: Hamnkompaniet i Örnsköldsvik (1995)
 • Åsa Rydman Band - 4+5 demolåtar
 • Systrarna Party - 6 demolåtar
 • Mårtens Hjältar - ca: 50 demolåtar!
 • Masterpiece - 12 demolåtar
 • West Point - 3 demolåtar
 • Lina Brandström - 4 demolåtar
 • Perry & the poorboys - 6 demolåtar
 • Mårten Eriksson - 2 demolåtar
 • Killer Bee - 1 demolåt
 • Carola Björnfot - 1 demolåt
 • Darrel Mansfield Live
 • Lutherska missionskyrkans kör - Radiogudstjänst P1
 • Musikhögskolans kammarkör P2
 • Phillippinerna-musikal (Urban Johansson)
Den